Naslovnica POLITIKA HDZ – Maslinovim grančicama prenose poruku mira i poštovanja među građanima i...

HDZ – Maslinovim grančicama prenose poruku mira i poštovanja među građanima i političarima /PHOTO/

1931
0
Podijeli objavu

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice, tradicionalno subotom uoči Cvjetnice, organizirali su akciju podjele maslinovih grančica kao simbol mira i poštovanja među svim ljudima što je i njihova blagdanska poruka.

– Danas smo na gradskom korzu okupljeni radi podjele maslinovih grančica našim sugrađanima. Maslinova grančica sama po sebi je simbol mira, čistoće, brige za ljude i snage. To je ujedno i naša poruka sugrađanima. – riječi su mr. Ljiljana Lukačević.

Župan Danijel Marušić također je, uz čestitku, uputio apel i na ostale političare naglasivši da svi zajedno, bez obzira na političke opcije i različite orijentacije, trebaju težiti istom cilju, a to je poboljšanje kvalitete života u Novoj Gradiški i Brodsko-posavskoj županiji. Svi trebaju poštovati svoje ali dobrobit građana na ovim prostorima bi trebao biti zajednički cilj za kojeg se trebaju svi boriti, posebno naglasivši apliciranje na EU projekte i razne druge natječaje na razini države.

– U ime Gradskog odbora HDZ-a svim vjernicima čestitam Uskrs, da ga provedu sa svojim obiteljima, da na trenutak zaborave na brige koje ih muče i da blagdan provedu u kućnom okruženju. – istaknuo je dr. sc. Danijel Marušić, dr. med. vet., predsjednik GO HDZ Nova Gradiška.

A da je odnos između gradskih organizacija HDZ-a i SDP-a, kao dvije najveće stranke na području Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije, otoplio svjedoče i slike, a o tome je billo govora i na prošlom Gradskom vijeću od strane gradonačelnika Vinka Grgića.