Naslovnica LIFESTYLE PANSION “AS” – Ugostiteljska oaza sa najvećim brojem ugostiteljskih sadržaja

PANSION “AS” – Ugostiteljska oaza sa najvećim brojem ugostiteljskih sadržaja

2215
0
Podijeli objavu

Pansion “AS” na adresi Bana Josipa Jelačića 65 A (Rešetari) ima dugogodišnju tradiciju u branši ugostiteljstva, bogate gastronomske ponude, sještaja i mnogih dodatnih jedinica kako bi se svaki gost osjećao ugodno. Dokaz tomu je činjenica posjete velikog broja stranih gostiju koji se sa zadovoljstvo vraćaju svake godine.

Susretljivi vlasnici i djelatnici pansiona “As” dočekat će vas u ugodnoj atmosferi pružeći vam široki sadržaj na jednom mjestu što “AS” čini jedinstvenim na novogradiškom, brodsko-posavskom području, a i šire. Blizina autoceste omogućava svim putnicima ugodan odmor nakon dugog puta, a u blagodatima pansiona uživaju rado i domaći gosti.
Pansion “AS” u svojoj ponudi nudi 25 smještajnih jedinica sa ukupno 53 kreveta.

U svakoj sobi gost ima sav komoditet i konfor uključujući kupatilo, satelitski TV prijemnik, brzi WiFi internet, centralno grijanje, a na raspolaganju su i sauna, solarij, masaža, kozmetički centar, caffe bar i restoran koji se, naravno, mogu posjetiti i bez ukljkučenog smještaja.

U ugodnom ambijentu restorana sa kapacitetom sale od 60 mjesta naći ćete bogatu gastronomsku ponudu domaćih, internacionalnih, sezonskih specijaliteta, kolača i slastica.

Za sve koji njeguju svoje zdravlje i izgled “AS” u svojoj ponudi sadrži i Beauty centar uključujući kozmetički salon, tretmane masaže i solarija, pedikuru, manikuiru, te njegu za stopala za okrepljenje i odmor tijela u zdravstvene svrhe ili revitalizaciju i odmor od današnjeg stresnog i brzog načina života. A da se osjećate bolje zaduženo je stručno i profesionalno osoblje.

Također, povrh navedene ponude, “AS” nudi usluge cateringa i bogatih švedskih stolova svih jela iz bogatog menua za razne prigode poput manjih vjenčanja, krštenja, pričesti, krizmi, proslava matura, karmina i svih ostalih svečanosti i manifestacija.
Za poslovnjake “AS” je osigurao i salu za razne prezentacije i team buildinge koju već koriste renomirane tvrtke.

Novost u smještajnoj ponudi su kućice sa vlastitom terasom i vrtom, idealne za potpuni odmor.

Plaćati možete kartično ili gotovinski. Također, parking je osiguran.

KONTAKTI: +385 (35) 367 617    +385 (35) 367 273, salon: +385 (35) 367 619, mobitel: +385 (91) 891 87 29

internet stranica: www.pansionas.com

e-mail: [email protected] 

Stoga, posjetite ovu jedinstvenu ugostiteljsku oazu jer jedan je Pansion “AS”.

Posjetite Pansion “AS” i kozmetičko-pedikerski salon “AS” na slijedećim facebook stranicama:

https://www.facebook.com/pg/Pansion-As-1093821900636746/photos/?tab=album&album_id=1502493859769546

https://www.facebook.com/pg/Pansion-AS-kozmeti%C4%8Dko-pedikerski-salon-617060965051962/photos/?ref=page_internal

FOTO GALERIJA: