Naslovnica CRNA KRONIKA GODINJAK – AUTOMOBILOM SE PREVRNUO NA KROV PRI ČEMU SU OZLIJEĐENE TRI...

GODINJAK – AUTOMOBILOM SE PREVRNUO NA KROV PRI ČEMU SU OZLIJEĐENE TRI OSOBE

958
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo iz Policijske uprave Brodsko-posavske županije, jučer (15. ožujka), oko 3 sata, u Godinjaku dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pretjecao osobni automobil koji se kretao ispred njega u istom smjeru te prilikom vraćanja u svoju prometnu traku nije prilagodio brzinu kretanja vozilom osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je došlo do zanošenja vozila, udara u zemljani kolni ulaz, a potom i u betonski stup nakon čega se automobil prevrnuo na krov.

Policajci su utvrdili da svi sudionici prometne nesreće nisu koristili sigurnosni pojas, a alkotestom kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,52 promila.

U prometnoj nesreći su putnici u vozilu (22-godišnjak i 19-godišnjak) lakše ozlijeđeni, a vozač teško ozlijeđen te su svi prevezeni u Opću bolnicu u Novoj Gradiški na daljnje liječenje.

Policijski službenici protiv 20-godišnjeg vozača podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.