Naslovnica GRAD IPAK ĆE SE ODATI POČAST POGINULIM HRVATSKIM BRANITELJIMA i Dr. FRANJI TUĐMANU

IPAK ĆE SE ODATI POČAST POGINULIM HRVATSKIM BRANITELJIMA i Dr. FRANJI TUĐMANU

915
0
Podijeli objavu

Unatoč odluci gradonačelnika Vinka Grgića o otkazivanju svih javnih obilježavanja povodom VRO “Bljesak”, pa tako i tradicionalnog polaganja vijenaca i paljenja svijeća ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, na savjet predsjednice Gradskog vijeća Dr. Ljepše Rakas – Vujčić gradonačelnik je ipak, zajedno sa savjetnicima, odlučio da će biti održana navedena počast.

Predstavnici gradske vlasti, gradskih ustanova i svi vijećnici, sutra u 9h ipak će odati počast, položiti vijence i zapaliti svijeće ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i Dr. Franje Tuđmana.

Kako doznajemo od predsjednice Gradskog vijeća, vladajući su se usaglasili u tome da se, usprkos epidemiji korona virusa, uz fizičku distancu događaj ipak održi kao i svake godine jer je to odavanje počasti svim onima koji su dali svoje živote za današnju Hrvatsku.

  • Poginuli hrvatski branitelji su to zaslužili i dužnost nam je da im se zahvalimo. To je najmanje što možemo učiniti i tu nas korona neće spriječiti. – ističe Dr. Rakas – Vujčić, predsjednica Gradskog vijeća Nova Gradiška.