Naslovnica CRNA KRONIKA OKUČANI – NA MOPED POSTAVIO NEPRIPADAJUĆU REGISTARSKU PLOČICU

OKUČANI – NA MOPED POSTAVIO NEPRIPADAJUĆU REGISTARSKU PLOČICU

730
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo iz Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici Policijske postaje Okučani su jučer (18. svibnja), oko 20.20 sati, u Okučanima, prilikom nadzora u prometu, utvrdili da 22-godišnjak upravlja mopedom na kojem se nalazila nepripadajuća registracijska pločica. Policija sumnjiči 22-godišnjaka, da je 16. svibnja, u dvorištu obiteljske kuće, na neregistrirano vozilo postavio nepripadajuću registracijsku pločicu, te se takvim vozilom služio u prometu.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili da je počinitelj kaznenog djela upravljao mopedom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem 0.66 promila alkohola u krvi.

Policijski službenici protiv osumnjičenika podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenje isprave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, a zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu podnose Prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu