Naslovnica CRNA KRONIKA KOD DRAGALIĆA I STAROG PETROVOG SELA VOZILI POD ALKOHOLOM I REMETILI JAVNI...

KOD DRAGALIĆA I STAROG PETROVOG SELA VOZILI POD ALKOHOLOM I REMETILI JAVNI RED I MIR

911
0
Podijeli objavu

Novogradiški policajci, utvrdili su koncentraciju alkohola od 1,73 promila, u organizmu 25-godišnjeg vozača osobnog automobila, u srijedu (5. kolovoza), oko 3 sata, u Starom Petrovom Selu.

Istog dana (5. kolovoza) oko 4 sata, u Godinjaku, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška kontrolirali su 23-godišnjeg recidivistu, u čijem je organizmu utvrđena koncentracija alkohola od 1,75 promila.

Svi alkoholizirani vozači su dovedeni u policijske postaje, gdje su smješteni u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Protiv počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose Optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

ALKOHOLIZIRAN REMETIO JAVNI RED I MIR

Jučer (6. kolovoza) oko 16.30 sati, policijski službenici zaprimili su dojavu da na autocesti A-3 kod odmorišta Dragalić, jedna osoba narušava javni red i mir.

Dolaskom na mjesto dojave, policajci Policijske postaje Okučani utvrdili su da alkoholizirani 56-godišnji državljanin Republike Turske na naročito drzak i nepristojan način napada, i na turskom jeziku viče na zaposlenike i goste restorana na benzinskoj postaji. Izvršenim alkotestiranjem očitana mu je koncentracija alkohola od 2,57 promila.

Policijski službenici su 56-godišnjaka doveli u prostorije policije i zadržali na otriježnjenju, te su ga dana 7. kolovoza, priveli u Općinski sud u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj gradiški (prekršajni odjel). U provedenom žurnom prekršajnom postupku, donesena je presuda, kojom je 56-godišnjak kažnjen novčanom kaznom od 1.200 kuna.