Naslovnica NAJAVE URNEBESNA PREDSTAVA “VLAJLAND” U NEDJELJU NA DASKAMA DOMA KULTURE

URNEBESNA PREDSTAVA “VLAJLAND” U NEDJELJU NA DASKAMA DOMA KULTURE

743
0
Podijeli objavu

Sadržaj:
Nakon vrhunskih cabareta „Splićanke“ i „Preko veze“ koji su oduševili publiku, Ivan Leo Lemo oduševljava svojim najnovijim cabaret hitom – Vla Vla Vlajland!

Pišući ga za svoju višedesetljetnu suradnicu i muzu Eciju Ojdanić, Vla Vla Vlajland svojevrsni je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva Preko veze.

Upravo u cabaretu „Preko veze“ posebnu simpatiju publike privukao je lik Vlajne, čistačice koja se na sebi svojstven način borila za svoju egzistenciju te tom borbom doživjela prosvijetljenje kroz spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Ovu narodnu heroinu sudbine je odvela, a gdje drugdje, do u Njemačku!

U zemlji snova naših gastajbajtera snašle su je brojne pustolovine kojima ona stoički odolijeva ko prava zdravorazumska žena s kamenjara, čvrsto gazeći sve prepreke koje život stavlja pred nju, uključujući i čudno doba korona virusa u svijetu. Cabaret Vla Vla Vlajland svojevrsni je i hommage velikanki dijalektalne stand up forme Neli Eržišnik.

Nadam se da ni vlaški mentalitet, niti vlaški jezik nismo zlouporabili,već da smo ga utkali u psihoterapijsku seansu koja i nama i našem napaćenom narodu daje priliku za iscjeljujući smijeh.

Nek’ nam koplja dobrih namjera pogode alku Vašeg srca usridu!

Hvala Vam, draga publiko, što u ovim vremenima socijalne distance svojim dolaskom na našu predstavu podržavate jedno nezavisno kazalište, ali i kazalište kao takvo.
Ivan Leo Lemo

VLA-VLA-VLAJLAND CABARET
NEDJELJA, 13. 9. u 20,00 SATI
DOM KULTURE

(Kazalište Moruzgva)
Režija: Ivan Leo Lemo
Glumi: Ecija Ojdanić

Cijena ulaznice: 60 kn

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Ulaznice možete kupiti na prvom katu Učilišta radnim danima od 10,00 do 14,00 i na blagajni, sat vremena prije predstave. Na dan predstave ulaznice su 70 kn.

Karte možete rezervirati pozivom na broj: 035 331 010 ili putem e-pošte na: [email protected].

poumar