Naslovnica GRAD BORISLAV VIDOŠIĆ, PREUZIMANJEM DUŽNOSTI GRADONAČELNIKA, BIT ĆE ZAMIJENJEN NA ČELU STOŽERA CZ...

BORISLAV VIDOŠIĆ, PREUZIMANJEM DUŽNOSTI GRADONAČELNIKA, BIT ĆE ZAMIJENJEN NA ČELU STOŽERA CZ NOVA GRADIŠKA

1228
0
Podijeli objavu
Photo: novagradiska.eu/arhiva

Autor: Franjo Samardžić/novagra.hr

Nove okolnosti i novu dužnost gradonačelnika koju mora obnašati nakon ostavke gradonačelnika Vinka Grgića primorale se Borislava Vidošića da zatraži zamjenu na čelu Stožera CZ grada Nova Gradiška.

“Kako da prepustim mjesto načelnika Stožera CZ Grada Nova Gradiška nekom drugom tražio sam način sa tajnikom Grada Zlatkom Zebićem kako da se to obavi. Između ljudi u našim operativnim snagama može se izabrati načelnik Stožera jer svatko od njih može tu funkciju obavljati, tako da će doći do promjene načelnika Stožera”. – kazao je Borislav Vidošić.

Komentirao je i trenutnu epidemiološku situaciju.

“Mi svi trebamo biti odgovorni i ne trebamo ići tamo gdje nije nužno i ne raditi ono što ne trebamo. Trebamo poštovati epidemiološke mjere i moramo svi krenuti od sebe i izbjegavati sve ono što nije potrebno. Vjerujem da će od nacionalnog stožera doći nove mjere za Blagdan Svih svetih.
Možemo biti sretni da Brodsko-posavska županija ima relativno mali broj pozitivnih i grad Nova Gradiška također. Očekujem da se svi pridržavamo epidemioloških mjera, a Stožer CZ grada Nova Gradiška će se ponašati i poduzimati mjere u skladu s odlukama koje dođu”.
– kaže Vidošić.