Naslovnica CRNA KRONIKA 50 DANA ZATVORA ZA RECIDIVISTA PROMETNIH PREKRŠAJA UHVAĆENOG U NOVOJ GRADIŠKI

50 DANA ZATVORA ZA RECIDIVISTA PROMETNIH PREKRŠAJA UHVAĆENOG U NOVOJ GRADIŠKI

749
0
Podijeli objavu

Počinitelj je kažnjen kaznom zatvora od 50 dana, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 15 mjeseci

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, ponovno su u činjenju prometnih prekršaja „ulovili“ 26-godišnjeg recidivistu.
Naime, nadzirući promet, policajci su u srijedu (20. siječnja), u 20.30 sati, u Novoj Gradiški, zaustavili osobni automobil novogradiških registracijskih oznaka, te utvrdili da 26-godišnjak upravlja automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena.

Obzirom da je isti višestruki počinitelj težih prometnih prekršaja, primjenom odredbi članka 229. Zakona o sigurnosti prometna na cestama, policijski službenici su privremeno oduzeli automobil kojim je upravljao.

Danas, 21. siječnja, u Općinskom sudu Slavonski Brod (Stalna služba u Novoj Gradiški), je proveden žurni prekršajni postupak, kojim je počinitelj kažnjen kaznom zatvora od 50 dana, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 15 mjeseci.

Izvor: PU BPŽ