Naslovnica CRNA KRONIKA PRIJE PUTA ZA PETRINJU OŠTEĆENO VOZILO NOVOGRADIŠKOG HGSS-a

PRIJE PUTA ZA PETRINJU OŠTEĆENO VOZILO NOVOGRADIŠKOG HGSS-a

976
0
Podijeli objavu
Foto: HGSS Ispostava Nova Gradiška

Ispostava HGSS-a Nova Gradiška je na svom Facebook profilu objavila status o načinjenoj šteti koja je učinjena tijekom noći na službenom vozilu.

Učinjena je šteta na brisačima, retrovizoru i tablicama te je ovaj vandalizam prijavljen novogradiškoj policiji.

Zbog načinjene štete tim novogradiške gorske službe za spašavanje nije ovog puta u planirano vrijeme krenuo prema Petrinji u pomoć stradalima u potresu.

Za jubilarnih 400.000 km, ukrali mu tablice…. Naši timovi od početka interveniraju na području pogođenom potresima. Vozila su još uvijek jedan od osnovnih alata u našem djelovanju i zato smo ostali neugodno iznenađeni stanjem kombi vozila koje je bilo parkirano ispred prostora u Novoj Gradiški.

Naime, baš kad je kombi napunio jubilarnih 400.000 km, netko je tijekom noći pokidao brisače, otkinuo retrovizor i tablice. Šteta je prijavljena policiji a zbog svega je naš tim kasnije krenuo prema Petrinji. Srećom u voznom parku imamo 4 vozila, pa je tim uskočio u zamjenu. Jedan od četvorice u parku je i naš Defender o kojem bi se moglo puno toga napisat. Memoari o tome gdje je sve bio, koliko je puta “izvukao” situaciju bi vjerojatno bili interesantni. Izgleda da nam i on najavljuje mirovinu. Ponovo na putu za Petrinju, danas je stao i tek ga je vučna služba osposobila za nastavak putovanja. Iako je popularno, nadamo se da #mukepovozilima neće imati svoj nastavak. – Navodi Boris Lovrić na facebook profilu HGSS-a ispostava Nova Gradiška