Naslovnica EU OPĆINA VRBJE – PROVEDENO DRUGO VREDNOVANJE PROJEKTA “ZAJEDNO ZA ŽENE”

OPĆINA VRBJE – PROVEDENO DRUGO VREDNOVANJE PROJEKTA “ZAJEDNO ZA ŽENE”

749
0
Podijeli objavu

Općina Vrbje provela je i drugo vrednovanje kvalitete usluge kod krajnjih korisnika/ca. Vrednovanje su provele koordinatorica i voditeljica projekta.

Rezultati evaluacije ne razlikuju se mnogo od prethodne, pa se ovaj put njih 57 izrazilo kao sretnima zbog pružene usluge, njih 56 izjavilo je kako se osjeća zahvalno, 19 ih se osjeća prihvaćeno, a njih 31 osjeća se manje usamljeno otkad koristi uslugu pomoći u kući.

Ni ovaj put nitko nije izrazio dosadu, nezadovoljstvo ili nepovjerenje pruženom uslugom.

Pitanja vezana uz zadovoljstvo gerontodomaćicom u smislu pristojnog i ugodnog ophođenja, zadovoljstvo vremenskom količinom pružene usluge, te opsegom poslova koje gerontodomaćica provede u kućanstvu, krajnji korisnici ocijenili su čistom peticom.

Zadovoljstvo kvalitetom pružene usluge, te razinu komunikacije s gerontodomaćicom, krajnji korisnici ocijenili su prosječnom ocjenom od 4,9.

Na ljestvici od 1 do 5, gdje je 1 potpuno nevažno, a 5 značajno, važnost usluge pomoći u kući, kao i utjecaj pružene usluge na povećanje kvalitete života također su ocjenjeni su s peticom.

Usporedbom obje evaluacije dolazimo do zaključka kako je kvaliteta usluge pomoći u kući konstantno na visokom nivou na što smo izuzetno ponosni.

Rezultate evaluacije koordinatorica i voditeljica projekta podijelile su sa zaposlenicama na redovnom sastanku. Zaposlenice su rezultati također razveselili, no ne možemo reći kako nisu bili očekivani s obzirom na trud koji svakodnevno ulažemo u kvalitetu usluge.

Lijepo se poklopilo i to da je zaposlenica Nanica uoči održavanja sastanka imala rođendan, pa je osim rođendana, imala još jedan razlog za slavlje.

Projekt „UP.02.1.1.13.0116 Zajedno za žene“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 928.650,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava. Nositelj projekta je Općina Vrbje.

Izvor: Općina Vrbje