Naslovnica POLITIKA “BEZ CENZURE” U RAZGOVORU S IVANOM TRUPINOM, KANDIDATKINJOM ZA GRADONAČELNICU /VIDEO/

“BEZ CENZURE” U RAZGOVORU S IVANOM TRUPINOM, KANDIDATKINJOM ZA GRADONAČELNICU /VIDEO/

867
0
Podijeli objavu

“Ako pobjedim ne želim imati većinu u vijeću i apsolutističku vlast i jednoumlje. Želim višeumlje jer je bitna dobra suradnja odlučne, izvršne vlasti i opzicije. I zovem sve kandidate na sučeljavanje. Ja sam uvijek za dijalog. Jednoumlje ne funkcionira i nije od javnog interesa”

Danas poslijepodne susreli smo Ivanu Trupinu, pretendenticu za mjesto prve gradonačelnice Nove Gradiške.

Hodajući užim i širim centrom grada, snimajući mobitelom i bez stabilizatora, razgovarali smo skoro 1 sat o temama koje svakako zanimaju građane uoči lokalnih izbora koji su iduće nedjelje.

Trupina je ovom prilikom predstavila dio programa, no dotakli smo se i tema koje nisu u okvirima “klasičnih” programskih shema kampanje kao npr. na press konferencijama, kao i nekih tema o kojima do sada nije bilo riječi.

Pošto ovo nije bila pressica nego spontan interview, sa sugovornicom smo, osim uobičajenih kampanjskih predizbornih tema, poput gospodarstva itd… popričali i o njezinoj ulozi i angažmanu zamjenice gradonačelnika, suradnjama sa gradonačelnikom i kolegama iz izvršne vlasti, o cjelokupnoj kampanji, pozitivnim i negativnim stvarima za vrijeme mandata, uspjesima i propustima, te o njezinoj percepciji kakvu vlast građani Nove Gradiške zaslužuju.

Također, Ivana Trupina je istaknula kako i ako pobjedi ne želi imati većinu u vijeću i apsolutističku vlast, te jednoumlje jer je bitna dobra suradnja odlučne, izvršne vlasti i opzicije.

Otkrili smo detaljnije i što znači moto “BEZ CENZURE”.

  • U NASTAVKU POGLEDAJTE 40 minuta RAZGOVORA S IVANOM TRUPINOM: