Naslovnica GRAD HSLS i MOST – “Nećemo ulagati samo u centar grada nego ćemo...

HSLS i MOST – “Nećemo ulagati samo u centar grada nego ćemo napraviti i ostale ceste i popraviti rasvjetu”

876
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo iz HSLS-a Nova Gradiška, članovi na čelu s Krunoslavom Pecarićem, kandidatom za gradonačelnika, kritiziraju vlast zbog neasfaltiranih, derutnih ulica i nove gradske rasvjete.

Pecarić ističe kako nije uredu da se uglavnom samo ulaže u centar grada, a ne u ostale gradske i ulice u prigradskim naseljima, te sa svojim timom to planira promijeniti.

  • “Svjedoci smo da se u proteklo vrijeme uglavnom ulagalo u strogi centar grada. Mislimo da su ista ulaganja sasvim nepotrebna. Gradi se nova zgrada vijećnice koja zaista nije svrsishodna. Iz čijih novaca? Naših novaca. Kupljena je zgrada Name i zbog toga je dignut hipotekarni kredit. Zašto.
    Također, previše novaca je uloženo u rasvjetu koja daje puno manje svjetla od stare, a i gasi se. Ulica Slavonskih graničara je skoro u mraku kao i ostale ulice u gradu gdje je nova LED rasvjeta.
    Postavljamo si logičko pitanje. Jeli to sve bilo zaista potrebno ili su u igri interesi.
    I dok izvršna vlast ulaže u spomenuto mnoge ulice su još uvijek nedovršene popuzut Male i Ulice Baruna Trenka, kao i priličan broj ostalih gradskih i prigardskih ulica gdje također žive građani.
    Jesu li žitelji tih ulica građani drugog reda?

Iz koalicije HSLS i MOST dobili smo i slijedeće fotografije nekih od ulica.

Foto: HSLS i MOST Nova Gradiška

Ulica Ernesta Purgarića
Prkos
Ulica Sv. Vida
Trg kneza Višeslava
Ulica Zrinski