Naslovnica GRAD PREZENTIRAN BOGAT I RAZNOVRSTAN PROGRAM MANIFESTACIJE NG LJETO – “VOLIM LJETO I...

PREZENTIRAN BOGAT I RAZNOVRSTAN PROGRAM MANIFESTACIJE NG LJETO – “VOLIM LJETO I KULTURU” /VIDEO/

1199
0
Podijeli objavu

U organizaciji Pučkog otvorenog učilište “M. A. Relković”, Turističke zajednice Grada Nove Gradiške i Gradske glazbe Nova Gradiška upriličena je jučer konferencija za novinare vezana uz bogate sadržaje koji se odvijaju i koji će se tek realizirati tokom cijelog ljeta u gradskom parku.

Uz potporu Grada Nova Gradiška, Ministarstva kulture i medija RH i HAVC-a, i ovog ljeta su aktualni brojni kulturni i zabavni sadržaji, tj. pregršt glazbenih, filmskih i inih manifestacija.

Uz promenadne koncerte koji se održavaju kao i prošle godine subotom i nedjeljom, manifestaciju “Petkom u 9”, navedeni organizatori još više će ispuniti ljetni program u gradskom parku u okviru bogatog sadržaja aktivnosti “NG LJETO, VOLIM LJETO I KULTURU 2021.”.

O hvalevrijednim programima, koji će i ovoga ljeta obradovati, mlade i starije Novogradiščane i dovesti ih na večernja druženja u gradski park na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u prostoru Turističke zajednice, govorili su Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice, Danijela Juranović, direktorica Pučkog otvorenog učilišta MAR, Miroslav Trobić, predsjednik Gradske glazbe NG i Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške.

Program je detaljno predstavila Danijela Juranović, a Dinka Matijević je istaknula početke i napore koji su, nakon uređenja gradskog parka, posljednjih godina ulagani u glazbene, druge kulturne i zabavne sadržaje gdje je stvorena jedna lijepa ljetna priča u Novoj Gradiški po uzoru na veće gradove poput manifestacija na zagrebačkom Zrinjevcu.

U petak je sazvana konferencija povodom željno očekivanog Novogradiškog glazbenog ljeta na kojoj će biti predstavljen program te najvažnije i najveće novogradiške manifestacije.

  • VIŠE U VIDEO SNIMCI CIJELE PRESS KONFERENCIJE:

CIJELI PROGRAM I MANIFESTACIJE (KLINITE NA BANNER ZBOG UVEĆANJA):

IZLOŽBE I KONCERTI:

KAZALIŠNE PREDSTAVE:

PROJEKCIJE FILMOVA:

PROMENADNI KONCERTI GRADSKE GLAZBE: