Naslovnica GRAD NOVOGRADIŠKI VATROGASCI PROTIV POPLAVA – JOŠ JEDNOM DOKAZALI KOLIKO SU NAM POTREBNI

NOVOGRADIŠKI VATROGASCI PROTIV POPLAVA – JOŠ JEDNOM DOKAZALI KOLIKO SU NAM POTREBNI

915
0
Podijeli objavu

Javna vatrogasna postrojba Nova Gradiška imala je u petak preko 80 intervencija. Kiša je i jučer drugi dan padala u potocima pa će se tek danas znati koliki je sveukupan broj inervencija. Treba se nadati da ih neće ni biti. 

Kada se desi bilo kakva nesreća, a ljudi i njihova imovina budu ugroženi  vatrogasci su tu. Ako ne prvi, oni su  uvijek među prvima. Ne samo kada su u pitanju požari ili  prometne nesreće kada doslovno o njihovoj brzoj intervenciji  i izvlačenju čovjeka iz karamboliranog automobila ovisi isto tako brza intervencija zdravstvenog osoblja i ljudski život. Doći će vatrogasci bez pogovora i na  neuobičajene, kako kažu tehničke intervencije, kada vam se  mačka popne na stablo i ne može sići ili se u  dvorištu pojavi zmija.

Bilo je tako i jučer kada je obilna kiša donijela nedaće nekim našim sugrađanima, pa je od vode koja je brzo nadirala trebala i pomoć vatrogasaca. 

 Zašto ovakav uvod?  

Razlog je objava na Facebook stranici Javne Vatrogasne postrojbe. U njoj se navodi.

  • Jučer na području grada odrađeno je 80-tak tehničkih intervencija. 

Hvala svim građanima koji su imali razumijevanja, ali i onima koji nisu. Koji nas svaki put počaste “lijepim” riječima. Mi smo Vam i dalje na usluzi – poručuju pripadnici Javne vatrogasne postrojbe svima nama, pa i onima  koji ih počaste “lijepim” riječima.