Naslovnica NAJAVE PREDSTAVA “NA KAVICI U PODNE” TEATRA GAVRAN 16. RUJNA NA DASKAMA DOMA...

PREDSTAVA “NA KAVICI U PODNE” TEATRA GAVRAN 16. RUJNA NA DASKAMA DOMA KULTURE

613
0
Podijeli objavu

Iz Pučkog otvorenog učilišta s veseljem najavljuju gostovanje Teatra Gavran s novom sjajnom predstavom “NA KAVICI U PODNE” koju će na daskama Doma kulture ugostiti u četvrtak 16. rujna u 19,30 sati.

Broj ulaznica je ograničen, pa svakako požurite po svoje.

O predstavi:
Autor i redatelj: Miro Gavran
Glume: Mladena Gavran i Vedran Komerički

“Na Kavici u podne” je iznimno topla kazališna predstava u kojoj su glavni junaci majka i sin koji su karakterno bitno različiti. Autor je Miro Gavran, najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu nakon iznimno uspješnih obiteljskih komedija “Sladoled” i “Pivo”, u kojima je tematiziran odnos majke i kćeri, odnosno oca i sina, u ovom tekstu koji se žanrovski teško može svesti samo na dramu ili samo na komediju, na uvjerljiv način oslikava odnos majke i sina, koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života. Ova nježna priča oslikava prepoznatljive junake i pruža glumcima odličan materijal za izgradnju uvjerljivih karaktera. Radnja se odvija u Zagrebu od 1988. do 2019. godine.

Ulaznice možete kupiti na prodajnom mjestu na 1. katu Doma kulture radnim danima od 8,00 do 14,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

CIJENA ULAZNICE: 60 KN

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.