Naslovnica OPĆINE OPĆINA REŠETARI – POTPISAN UGOVOR ZA PROJEKTIRANJE KANALIZACIJE ZAVRŠNOG DJELA ULICE KRALJA...

OPĆINA REŠETARI – POTPISAN UGOVOR ZA PROJEKTIRANJE KANALIZACIJE ZAVRŠNOG DJELA ULICE KRALJA P. KREŠIMIRA IV

813
0
Podijeli objavu

U uredu Načelnika Općine Rešetari Zlatka Age potpisan je Ugovor o projektiranju kanalizacije i crpne stanice sjevernog dijela Ulice kralja Petra Krešimira IV u Rešetarima, vrijedan 80.000,00 kn.

Ugovor su potpisali Davor Rukavina, direktor javnog poduzeća Vodovod Zapadne Slavonije d.o.o. Nova Gradiška i direktor tvrtke HIDRO PLUS d.o.o. za projektiranje i inžinjering Osijek, Josip Medvedec. Riječ je o ugovoru za projektiranje kanalizacije i crpne stanice sustava sjevernog završnog dijela Ulice kralja Petra Krešimira IV koja nije obuhvaćena projektom izgrađene kanalizacije u istoj ulici zbog visinskih razlika, a radi se o 15 kuća koje se nisu mogle spojiti na sustav.

Projektiranje bi trebalo biti završeno do kraja ove godine te bi ista trebala biti građena po planu kroz iduće godine.

Projektiranje u potpunosti financira Općina Rešetari, a za gradnju tražit će se sudjelovanje Hrvatskih voda kroz sufinanciranje.

  • „Nakon izgrađene u potpunosti mreže sustava odvodnje naselja Rešetari i Općine Rešetari, ovaj dio kuća u Ulici kralja Petra Krešimira IV je ostao neizgrađen sustavom odvodnje te se uskoro očekuje da i taj dio izgradimo. Također je ostalo neizgrađeno sustavom odvodnje i dio Zapolja ispod auto-ceste što je u planu za projektiranje iduće godine“ – naglasio je načelnik Zlatko Aga.

Izvor: Općina Rešetari