Naslovnica TOP NEWS UDRUGA “SUNCE” – UZ VRHUNSKI PROGRAM USPJEŠNO ORGANIZIRANA I OVOGODIŠNJA DONATORSKA VEČER

UDRUGA “SUNCE” – UZ VRHUNSKI PROGRAM USPJEŠNO ORGANIZIRANA I OVOGODIŠNJA DONATORSKA VEČER

1022
0
Podijeli objavu

U organizaciji udruge za autizam “SUNCE” Nova Gradiška, tradicionalno i ove godine, organiziran je sinoć u svečanoj dvorani “Kruna” humanitarni koncert u svrhu prikupljanja sredstva za pomoć oboljelima od autizma.

Program je vodila Barbara Kolar, dok su za glazbeni dio bili zaduženi Zorica Kondža i Matija Cvek sa bendom koji su oduševili punu dvoranu gostiju.

Vrhunske delicije za posjetitelje pripremao je kuhar hrvatske nogometne reprezentacije Tomica Đukić, a cjelovečernji program oplemenile su članice grupe “Serpentes” koji su svojim performansom, spojem plesa, glazbe i domišljate koreografije iznenadili apsolutno sve posjetitelje ove gala večeri.

Zadovoljstvo realiziranim događajem nije krila predsjednica Udruge za autizam “Sunce” Vesna Mijatović koja vjeruje da će se ova tradicija nastaviti i u buduće.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić koji je prisutnima obratio prigodnim riječima, te posebno pohvalivši Udrugu “Sunce” koja je upravo na obilježavanju prošlog Dana Grada zasluženo dobila javno priznanje Nagradu Grada Nove Gradiške.

  • VIDEO SNIMKE GLAZBENOG DIJELA MOŽETE POGLEDATI NA FACEBOOK PROFILU NovaGradiska.EU