Naslovnica NAJAVE “PETKOM u 9” – IVANA GALIĆ I SOULBEAT VEČERAS U GRADSKOM PARKU

“PETKOM u 9” – IVANA GALIĆ I SOULBEAT VEČERAS U GRADSKOM PARKU

462
0
Podijeli objavu

Dragi posjetitelji i obožavatelji programa Petkom u 9, pozivamo vas na još jednu bogatu glazbenu večer u Gradskom parku.

U petak, 22. 7. s početkom u 21:00 sati nastupaju Ivana Galić i Soulbeat. Ivana je jedna od naših najboljih, akademski školovanih vokalistica, u kategoriji neopernog pjevanja s diplomom Royal College of Music u Londonu. Dolazi sa svojim novim projektom Soulbeat kojeg čine glazbenici u sastavu: Darko Golubić pijanist, Mario Jagec električni bas i saksofon, Zoran Puljek beatbox, Commi Balde udaraljkaš.

Manifestaciju „Petkom u 9“ organizira Pučko otvoreno učilište “Matija Antun Relković” uz suorganizatore Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica Grada Nove Gradiške.

Ivana Galić i SoulBEAT. Predvođeni svestranom profesionalnom vokalisticom Ivanom Galić(Royal College of Music, London Vocal Performance, klasika i popularni žanrovi), specifičnog vokala sa međunarodnim priznanjima koja je stjecala iskustvo na brojnim pozornicama u Hrvatskoj i inozemstvu. Ostvarila je suradnje sa domaćim i međunarodnim glazbenicima, dobitnica je nekoliko nagrada i priznanja, te se podjednako ističe sve više u pedagoškom radu.  Kroz svoju glazbenu udrugu te danas kroz svoj vokalni studio za poduku i umjetničko stvaralaštvo daje doprinos i u kulturi kroz razne radionice i razne glazbene projekte., (Atlanta International Gospel Soul Artist Award – Women of Excellence, 2018; pobjeda na natjecanju u kategoriji Traditional Broadway Jazz, nastup na gala koncertu u velikoj dvorani Stern Carnegie Halla 2018;). Nastupala je u mnogim dvoranama u Hrvatskoj i izvan (Italija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Norveška, Slovenija, Francuska, SAD) kao solist u raznim projektima. Bend čine Commi Balde vrsni je udaraljkaš, pjevač i kompozitor, a u rodnom je Senegalu rođen u obitelji glazbenika i od malena je predan glazbi, Zoran Puljek je jazz pjevač, samouk i slučajan beatboxer koji je zbog nedostatka formalnog obrazovanja bio prisiljen eksperimentirati.

Nezaobilazni članovi u sastavu su Darko Horvat, svestrani vrsni gitarist najrazličitijih glazbenih stilova, bogatog glazbenog puta na kojem je ostvario niz vrhunskih suradnji te Mario Jagec, svestrani multiinstrumentalist, sa završenom klasičnom akademijom u Grazu, te nedavno pridruženi član, pijanist Darko Golubić.SoulBeat nudi jedan novi osvježeni zvuk, bogat vokalno – instrumentalnim dijalozima i jazz improvizacijama protkane u poznate soul, funk, blues i rnb pop pjesme glazbenika Princea; S.Wondera, M. Jacksona; A.Franklin, Donne Summer ali i novijih imena poput soul pjevačice Sharon Jones, afro improvizacija i originalne glazbe. Ukoliko želite uživati u vrhunskoj izvedbi punoj pozitivne energije i zanimljivih improvizacijskih momenata, SoulBeat je za vas.

POU MAR