Naslovnica GRAD HALID BEŠLIĆ i TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA ‘INTRADE’ I UZ KIŠU NAPRAVILI...

HALID BEŠLIĆ i TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA ‘INTRADE’ I UZ KIŠU NAPRAVILI ODLIČNU ATMOSFERU PUBLICI /VIDEO + PHOTO GALERIJA/

977
0
Podijeli objavu

Nakon prve večeri manifestacije Novogradiško glazbeno ljeto, uslijedila je još spektakularnija druga na kojoj su usijanu atmosferu među publikom usprkos kiši, svojim nastupima upriličili Halid Bešlić, Tomislav Bralić i klapa ‘Intrade’ i Tamburaški sastav ‘Bisernica’.

Tradicionalno u petak, uoči nastupa, ispred Turističke zajednice grada Nova Gradiška, direktorica TZGNG Dinka Matijević i gradonačelnik Vinko Grgić ispred brojnih uzvanika i uz zvuke Gradske glazbe, te pjevanja Barbare Dautović i Karmen Szabo svečano su otvorili svečano ovogodišnje izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta.

  • “U Novu Gradišku su danas, doslovce, došli svi. U četvrtak smo ovdje brojili dvadesetak tisuća ljudi. Što je najbitnije, sve je funkcioniralo, sve službe su bile u funkciji, kompletna logistika je funkcionirala, ljudi, ja vjerujem, zadovoljni. Prošle smo godine razgovarali što organizirati ove godine. Za sve ove ljude da bih ih doveli morate organizirati “ozbiljnu priču” i argumente kako ih dovesti. Mi smo u tome uspjeli, a već početkom jeseni organizirat ćemo tiskovnu konferenciju na kojoj ćemo vam otkriti koga ćemo dovesti sljedeće godine. Sve ovo što danas radimo je ozbiljna priča, priča koja ima svoj početak i kraj. Vjerujem da su svi došli na svoje, dobro se zabavili, pojeli, popili, zabavili i sve to uz besplatan ulaz”. – rekao je gradonačelnik Vinko Grgić.

Da je ovo uspješna turistička priča potvrdila je i direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević i pri tome zahvalila svim onim ljudima koji su krenuli s ovom inicijativom:

  • “Hvala svima koji su pomogli, sretni smo, ponosni i zahvalni, srce nam je puno. Turistički kapaciteti su popunjeni, imamo pedesetak izlagača, svi oni na ovaj način mogu zaraditi, tu su i brojni ugostiteljski objekti koji će doći do određene zarade. Nova Gradiška je, zapravo, novi turistički doživljaj, mi se trudimo stvoriti upravo ovakav jedan doživljaj. Mi smo jedan od najmlađih gradova u Hrvatskoj i morali smo na neki način pronaći svoj put i profilirati se. Mislim da smo u ovoj zamisli u potpunosti uspjeli. Turistički kapaciteti su popunjeni, sve je puno.
    Mislim da od Novogradiškog glazbenog ljeta svi imaju koriste jer svi nešto rade i svi su puni. Što je najbitnije, ljudi su se zabavili. Grad Nova Gradiška dosta ulaže u sve ovo, ali sve ima financijsku podlogu, dobre benefite, tu su i naši sponzori koji su nam pomogli i sve ovo je jedna, zaista, lijepa turistička priča”.
    – riječi su direktorice Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinke Matijević.

Večeras nas očekuje još veći spektakl uz festival ‘Djeca pjevaju hitove’ i nastupe Plesne skupine marine Mihelčić i grupu ‘Ljubavnici’, a šlag na tortu ovogodišnjeg NG ljeta je svakako nastup najveće estradne zvijezde cijele regije Zdravka Čolića koji će održati trosatni koncert.