Naslovnica OPĆINE OPĆINA VRBJE – ZAVRŠENI RADOVI PREMA NOGOMETNOM IGRALIŠTU U BODOVALJCIMA

OPĆINA VRBJE – ZAVRŠENI RADOVI PREMA NOGOMETNOM IGRALIŠTU U BODOVALJCIMA

1014
0
Podijeli objavu

Završeni radovi u sklopu projekta „Modernizacija kolnika ceste prema nogometnom igralištu u Bodovaljcima“

Općina Vrbje završila je provedbu projekta „Modernizacija kolnika ceste prema nogometnom igralištu u Bodovaljcima“.  To je drugi infrastrukturni projekt koji je Općina Vrbje uspjela provesti u ovoj godini; nakon što je već provela projekt sanacije kolnika Ratarske ulice u Vrbju.

Radovi u sklopu projekta provedeni su u rujnu, te su ovih dana uspostavom dvije kolničke trake, te uređenjem parkirališnih mjesta kod nogometnog igrališta i završeni. Ovo će omogućiti svim stanovnicima naselja Bodovaljci olakšan pristup nogometnom igralištu i kretanje ovom ulicom s jedne strane, a obzirom da je navedena cesta ujedno i pristupni put mnogim poljoprivrednicima do njihovih parcela ubrzat će i olakšati obavljanje radova u intenzivnoj poljoprivrednoj sezoni koja je pred nama.

Kako je nogometni klub „Slavonija“ Bodovaljci izrazito aktivan modernizacija ove ceste omogućit će siguran dolazak na treninge igračima svih uzrasta, te posjetiteljima njihovih utakmica jednom kad se epidemiološka situacija stabilizira. Također, cesta se nalazi u samom središtu naselja Bodovaljci čime je došlo do vizualno atraktivnijeg izgleda središta sela na ponos svim mještanima.

Ovo je samo jedan u nizu projekata koje Općina Vrbje uspješno, iz godine u godinu, provodi i na taj način poboljšava uvjete življenja svojih stanovnika. Također, iz ostvarenosti baze projektnih ideja navedenih u Strateškom razvojnom programu Općine Vrbje za petogodišnje razdoblje vidljivo je kako tim Općine predvođen načelnikom Igorom Jurišićem kontinuirano radi na razvoju komunalne i društvene infrastrukture na cjelokupnom području općine, uvažavajući pritom potrebe stanovnika svakog naselja, čime se doprinosi gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji našeg područja.

Općina će nastaviti ulagati napore kako bi kroz korištenje mogućnosti dostupnih kroz ESI i nacionalne fondove radili na pomno planiranom ruralnom razvoju, te na taj način osigurali kvalitetnije životno okruženje za sve naše stanovnike.

Općina Vrbje