Naslovnica CRNA KRONIKA U OPĆINI CERNIK PIJANI NARUŠAVALI JAVNI RED I MIR, A KRŠILE SU...

U OPĆINI CERNIK PIJANI NARUŠAVALI JAVNI RED I MIR, A KRŠILE SU SE I NOVE MJERE U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

738
0
Podijeli objavu

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom vikenda, intervenirali su zbog narušavanja javnog reda i mira.

U prošlu subotu, oko 13 sati, na području Općine Cernik, na ulici, javni red i mir vikom i galamom narušavao je alkoholizirani 39-godišnjak, koji je zbog otprije narušenih međuljudskih odnosa fizički napao 56-godišnjaka.

Policajci su u organizmu 39-godišnjaka alkotestom očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,96 promila, koji je također zadržan u policijskim prostorijama do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.

Policijski službenici protiv prekršitelja podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

EVIDENTIRANA DVA KRŠENJA MJERA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

Policijski službenici, u suradnji s državnim inspektorima, su tijekom vikenda, na području Policijske uprave brodsko-posavske, obavljenim terenskim provjerama na ukupno 299 objekata, utvrdili 2 kršenja radnog vremena ugostiteljskih objekta u kojima su se nalazili gosti i nakon radnog vremena.

O svemu utvrđenom slijedi obavijest državnom inspektoratu.

Svim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice.

Sve sumnje o kršenju mjera možete prijaviti pozivom na 192.

Izvor: P U Brodsko-posavska