Naslovnica CRNA KRONIKA DVOJICA UHIĆENA U KRIVOLOVU, A 6 OSOBA ZBOG POSJEDOVANJA MARIHUANE

DVOJICA UHIĆENA U KRIVOLOVU, A 6 OSOBA ZBOG POSJEDOVANJA MARIHUANE

892
0
Podijeli objavu

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 43 i 19 godina s područja općine Staro Petrovo Selo, koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Protuzakoniti lov i ribolov“.

Naime, u ponedjeljak 7. prosinca 2020. oko 1 sat u mjestu Nova Kapela, policijski službenici su uočili osobni automobil u kojem su se nalazili 43-godišnji vozač i 19-godišnji putnik. Policijski službenici su uporabom zvučnih i svjetlosnih signala zaustavili osobni automobil, iz kojeg su prije zaustavljanja, počinitelji izbacili crnu vreću u kojoj se nalazila lešina srneće divljači. Policajci su, po zaustavljanju vozila, uhitili počinitelje i nastavili kriminalističko istraživanje u policijskim prostorijama.

Protiv oba počinitelja, policijski službenici podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Protuzakoniti lov i ribolov“.

U NEKOLIKO SLUČAJEVA ODUZETE MANJE KOLIČINE DROGE

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, u vremenu od 30. studenog do 7. prosinca, postupajući u domeni kriminaliteta droga, u pet slučajeva, oduzeli su ukupno 22,88 grama droge marihuane.

Protiv ukupno šest osoba u rasponu dobi od 19 do 36 godina, podneseni su optužni prijedlozi Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Izvor: PUBPZ