Naslovnica GRAD NOVOGRADIŠKE MAŽORETKINJE OSVOJILE BROJNA ODLIČJA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

NOVOGRADIŠKE MAŽORETKINJE OSVOJILE BROJNA ODLIČJA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

499
0
Podijeli objavu

U organizaciji Hrvatskog saveza mažoretkinja i Turističke zajednice Konavle u dalekom je Cavtatu 14. i 15. travnja 2023. godine održano Državno prvenstvo u mažoret plesu. Na njemu su, uz 1200 mažoretkinja iz Cavtata, Splita, Solina, Sinja, Selnice, Donjeg Kraljevca, Goričana, Ludbrega, Kaštela, Lipika i Pakraca, Požege, Pleternice, Murskog Središća i Čakovca, nakon 7 godina stanke sudjelovale i Mažoretkinje grada Nove Gradiške. Ovo je prvenstvo ujedno bilo i kvalifikacija za europsko i svjetsko prvenstvo koje će se održati u Liverpoolu u Engleskoj i Plovdivu u Bugarskoj.

Bio je to vikend pun emocija za naše djevojčice i djevojke i njihove roditelje u pratnji.

Novogradiške mažoretkinje predstavili su svoj grad i županiju u najboljem mogućem svjetlu i u Novu Gradišku vratile se s odličjima oko vrata:

  1. Solo s rekvizitima, mlađi juniori: Leona Dugojević – 3. mjesto
  2. Duo s rekvizitima, mlađi juniori: Leona Dugojević i Ema Babić – 1. mjesto
  3. Tradicionalni mažoret ples, minime mlađe – 2. mjesto
  4. Tradicionalni pomponi, seniori – 2. mjesto
  5. Pomponi, jedinstvena – 2. mjesto
  6. Baton flag, seniori – 3. mjesto
  • “Iznimno smo ponosni na sve koreografije i izvedbe naših djevojaka i djevojčica za koje je zaslužna naša trenerica Maja Sesar, na svoje nove uniforme i kostime i na odličja koja će nam biti poticaj za daljnji rad i napredak.
  • Hvala svim tvrtkama i pojedincima koji su nam financijski pomogli u kupnji i izradi kostima i našem odlasku na državno prvenstvo, posebno Gradu Nova Gradiška i Turističkoj zajednici Nove Gradiške, Brodsko-posavskoj županiji, pekarnici Capan koja nam je osigurala hranu za put, mami Leonori Gubić Dokuzović koja je djevojčice i djevojke našminkala za sve nastupe, našim vozačima Marku Brčiću i Milanu Tomljanoviću na sigurnom prijevozu i svim roditeljima navijačima na tribinama.
  • Hvala i našim sugrađanima koji su se iskreno radovali našem odlasku na natjecanje i navijali za nas prateći naše nastupe na livestreamu!”

Mažoretkinje grada Nove Gradiške