Naslovnica CRNA KRONIKA U NEDJELJU PRIJEPODNE DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE U PROMETNOJ NESREĆI

U NEDJELJU PRIJEPODNE DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE U PROMETNOJ NESREĆI

578
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo u službenom priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, u Novoj Gradiški, na raskrižju Ulica Zrinskih, Potočna i Miroslava Kraljević, dana 22. listopada, u 11:05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe (jedna teže, a druga lakše).

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 66-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom ušla u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska kojim je upravljao 30-godišnjak. Pritom je došlo do udara njenog automobila u drugi, a koji je od jačine udara odbačen unaprijed i udario u osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnjak (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom).

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 30-godišnjak, dok je lakše ozlijeđena 25-godišnja putnica iz istog automobila.

Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 66-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv 65-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor teksta: Policijska uprava brodsko-posavska

Foto: Dejan Ivanković / novagradiska.eu