Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti “RITAM MLADIH 3” – KONCERTI 23. KOLOVOZA u VRBJU

“RITAM MLADIH 3” – KONCERTI 23. KOLOVOZA u VRBJU

107
0
Podijeli objavu

Udruga Studio B u suradnji i pod pokroviteljstvom Općine Vrbje te Brodsko posavske županije i ove godine organizira spektakularnu proslavu Međunarodnog dana mladih – koncert „Ritam mladih 3“!

Koncert će se održati u Vrbju, u velikom šatoru ispred Društvenog doma, u petak 23.08.2024. s početkom u 20.30 h!

Zvijezde večeri su Vatrogasci koje prati glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici, u što smo se uvjerili prije dvije godine kad su atmosferu digli do usijanja svojim bezvremenskim hitovima Ritam iza denser, Čičikita i nezaobilaznim Vatrogascem Mirkom!

Prije nego što Vatrogasci zavladaju pozornicom, zabavit će vas fantastičan lokalni bend – Generacija X, a večer ćemo dodatno začiniti s posebnim gostom – Mladenom Burnaćem, koji nas je prošle godine sve oduševio svojim emotivnim i energičnim nastupom, tako da svi oni koji su propustili ove izvrsne nastupe imaju priliku za „popravni ispit“!

Organizaciju koncerta podržavaju Općina Vrbje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih (Središnji državni ured za demografiju i mlade) kroz projekt RU:TOPIA – zajednica po mjeri mladih 3! Sponzori koncerta su tiskara Abaco i Motel Route 66, a medijski pokrovitelji Radio Nova Gradiška, Hrvatska uživo, novagradiska.eu, novagra.hr i Radio Slavonija!

Ovim putem pozivamo mlade i sve koji se tako osjećaju sa šireg novogradiškog područja na nezaboravnu večer ispunjenu plesom i dobrom atmosferom!

Nikolina Jureković