Naslovnica GRAD 2024 KRUGOVA NA OTVORENJU ATLETSKE STAZE NA STADIONU NK SLOGE /VIDEO/

2024 KRUGOVA NA OTVORENJU ATLETSKE STAZE NA STADIONU NK SLOGE /VIDEO/

202
0
Podijeli objavu
Foto i Video: Monika Kovarbašić

Jučer na prostoru stadiona NK Sloge u predvečerje svečano je otvorena atletska tartan staza. Ovim poduhvatom Nova Gradiška je dobila atletsku stazu i uređena atletska borilišta. Događaj su prigodno otvorili brojni građani i članovi mnogobrojnih sportskih klubova trčeći po novoj stazi koja će pridonijeti profesionalnim sportašima i rekreativcima kvalitetnije treninge.

Svečanost su otvorili gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednik Atletskog kluba Vladimir Andrašić koji su istaknuli njezin značaj za sve novogradiške sportaše jer će im pružiti najbolje uvjete treniranja kao i rekreativcima za održavanje tjelesne pripremljenosti i očuvanje zdravlja.

Sa ukupno otrčanih 2024 krugova mališani svih uzrasta, učenici novogradiških škola, sportaši i rekreativci simbolizirali su godinu realizacije staze, mada je nekoliko limača NK Sloge pojedinačno optrčalo i po desetak krugova više.

Vrijednost navedenog projekta staze i sportskih borilišta iznosi 132.476 eura, a financiran je iz budžeta grada Nova Gradiška.

Program je vodio Marko Ćosić, a novogradiške mažoretkinje su svojim plesom dodatno oplemenile odličnu atmosferu.