Naslovnica GRAD INTERVIEW S KIM VERSON – 11 GODINA OD POBJEDE NA HTZ-u /VIDEO/

INTERVIEW S KIM VERSON – 11 GODINA OD POBJEDE NA HTZ-u /VIDEO/

1839
0
Podijeli objavu

“Kim – velika iz maloga grada”, ostao mi je u sjećanju kao jedan od najdražih naslova u 11 godina rada. Kim Verson, tada 16-godišnja srednjoškolka, pobijedila je 2010. godine na music talent shovu “Hrvatska traži zvijezdu” na što je cijela Nova Gradiška bila iznimno ponosna.

  1. srpnja 2010. godine i danas mnogi pamte. Na doček pobjednice HTZ showa došlo je nekoliko tisuća ljudi što se može mjeriti sa jačim Novogradiškim ljetom.

Uz Kim nastupio je tada i Bojan Jambrošića. Kim je izvela svoju prvu službenu pjesmu u karijeri „Nevidljivo blago“, klasik „Singing rock and roll“, „Love hurts“, kojom se i prije predstavila novogradiškoj publici na Novogradiškom glazbenom ljetu, te mnoge druge.

Bilo je to ljeto za pamćenje koje Novogradiščani nikada neće zaboraviti.

No, što se dogodilo poslije 2010. godine…

Mlada Novogradiščanka iza sebe imam dva studijska albuma“Vjeruj u snove” i “Vrati mi moj svijet” na kojima je i većinski autor.

Glumila je u čak dva velika mjuzikla“Les Miserables” i “Pepeljuga” u kojima je utjelovila glavne uloge.

2019. godine postala je ambasadorica najvećeg pokreta protiv vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj, poznat kao “Dan ružičastih majica”, a pjesma “Ptica”, koja govori o bullingu, proglašena je za službenu himnu navedenog projekta.

Dan ružičastih majica proglašen je Nacionalnim danom u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Šest puta sudjelovala je na CMC Festivalu, a ove godine na istome se predstavila sa novim singlom“Divlji i slobodni”.

No, nakon dužeg vremena Kim Verson nedavno je održala sjajan koncert u svome gradu, točnije u gradskom parku gdje su je dočekali brojni obožavatelji.

Povodom održanog koncerta napravili smo interview u kojemu smo pitali Kim razna pitanja vezana za sadašnjost, ali i budućnost, te kako sebe vidi na hrvatskom estradnom nebu, ali i što voli kuhati.. 🙂

Fotografije: Dino Verson, Dejan Ivanković, Kim Verson official

  • INTERVIEW POGLDAJTE U SLIJEDEĆEM VIDEO ZAPISU:
Najnoviji spot za singl “Divlji i slobodni”

Sa koncerta održanog 31. srpnja 2021. u gradskom parku