Podijeli objavu

Tradicionalno u organizaciji Turističke zajednice Nova Gradiška pod pokroviteljstvom grada Nova Gradiška organiziran je doček Nove godine na otvorenom. Mnoštvo Novogradiščana se okupilo na središnjem gradskom trgu ispred gradske pozornice kako bi u zajedništvu, miru i veselju uz tamburaše i bogat vatromet dočekali novu 2018. godinu.
Prisutnim građanima u ponoć se obratio i gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić koji je čestitavši Novu godinu prigodno zaželio i sreću u istoj godini koja je pred nama i da svima bude još bolja.
Uz radost i sadržaje koji su pratili silvestarsku večer posebno su se istaknuli lampioni koje su izradili studenti Likovne akademije iz Zagreba. Na takav domišljat i kreativan način građani su pisali svoje novogodišnje želje i otpuštali zajedno sa lampionima u nebo sve ono loše što im se dogodilo u godini iza nas.
Veselu atmosferu i novogodišnju euforiju sve prisutne je zagrijalo i kuhano vino uz kojeg su Novogradiščani puni sreće i optimizma ušli u Novu godinu s nadom da će većini ipak biti bolja.