Naslovnica GRAD Članovi OTK “Classic’99” Noć muzeja po prvi puta obilježili u Muzeju prometa...

Članovi OTK “Classic’99” Noć muzeja po prvi puta obilježili u Muzeju prometa i tehnike /VIDEO/

1254
0
Podijeli objavu

Noći muzeja 2020., sad već i tradicionalno, pridružio se i Oldtimer klub “Classic’99” Nova Gradiška čiji se članovi još od 2011. godine redovito pridružuju ovoj manifestaciji na nacionalnoj razini.

No ovoga puta, za razliku od prijašnjih godina i organiziranja izložbi u prostoru Turističke zajednice Nova Gradiška, te poslije u prostoru bivšeg Remonta, izložbu povodom Noći muzeja uprličili su sinoć u novom prostoru. Naime, radi se o Muzeju prometa i tehnike u dvorištu bivše vojarne koji je od prošle godine dodijeljen vrijednim članovim OTK “Classic’99” na čelu s predsjednikom kluba Krešimirom Kneževićem.
Manifestaciji su, uz članove kluba i zaljubljenike u starodobna vozila starija od 30 godina i stare tehničke predmete, posjetili i brojni posjetitelji sa prijeteljima ali i obiteljima.

Članovi kluba su iznimno zadovoljni odazivom posjetitelja, a posebno se ganuti činjenicom da je dosta građana povelo i svoju djecu da vide tehnički razvitak i prometnu povijest Nove Gradiške koja je uvijek bila jedna od najnaprednijih gradova što se tiče tehnike, industrije i tehnologije. Stoga, genezu i dokaze o navedenom danas imamo na jednom mjestu zahvaljujuči članovima kluba i brojni građanima koji su ustupili muzeju svoje uspomene bilo da se radilo o slikama ili predmetima.

Kako je bilo sinoć na Noći muzeja u Muzeju prometa i tehnike, te detalje koje smo doznali u izjavi predsjednika kluba Krešimira Kneževića pogledajte u slijedećim VIDEO prilozima: