Naslovnica GRAD Pristupite anketi i sudjelujte u ažuriranju i doradi Nacionalnog prometnog modela Republike...

Pristupite anketi i sudjelujte u ažuriranju i doradi Nacionalnog prometnog modela Republike Hrvatske

955
0
Podijeli objavu

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u suradnji s tvrtkom “Ernst & Young Savjetovanje d.o.o.” sprovodi projekt “Ažuriranje i dorada Nacionalnog prometnog modela (NPM) Republike Hrvatske“.

Ministarstvo time poziva sve građane koji su volji ispuniti kratku anketu o prometnim navikama građana Republike Hrvatske.

Svrha provođenja ankete je prikupljanje prometnih podataka o putovanjima građana RH koji će se iskoristiti za ažuriranje postojećeg NPM-a. Ažurirani prometni model koristit će se kao alat za izradu raznih prometnih projekata, studija i raznih simulacija i kao takav koristit će širem hrvatskom društvu i gospodarstvu.

Anketa se sastoji od seta kratkih pitanja kojima se nastoje prikupiti podaci o načinu putovanja stanovnika Republike Hrvatske.

Sudjelovanje građana je bitno te Vas Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ovim putem molimolimo da izdvojite samo pet minuta vremena i iskreno odgovorite na postavljena pitanja. Svojim odgovorima imate priliku doprinijeti postupku prikupljanja prometnih podataka i izravno biti uključeni u sami projekt, time i razvoj prometnog sektora u Republici Hrvatskoj.

Anketi možete pristupiti putem veze: bit.ly/SurveyNTM ili skeniranjem QR koda: