Naslovnica UDRUGE NOVOGRADIŠKE NJUŠKE Udomite Marleya i započnite svoj film o prijateljstvu čovjeka i psa /PHOTO/

Udomite Marleya i započnite svoj film o prijateljstvu čovjeka i psa /PHOTO/

1806
0
Podijeli objavu

Sigurno je svatko tko voli životinje i ima kućne ljubimce barem jednom pogledao dirljiv film “Marley and me” sa Owen Wilsonom i Jeniffer Aniston. Ako ste ga gledali, sigurno niste ostali ravnodušni.

Film pokazuje priču povezanosti psa i njegovog vlasnika od početka do kraja. Prikazuje sve trenutke koje naši vijerni ljubimci prolaze s nama, u dobrim i onim lošim situacijama. Jako dobro pokazuje ljubav i privrženost koju možete imati sa svoji psom.

Ovaj puta predstavljamo također jednog Marleya za kojeg se nadamo da će uskoro dobiti svog novog vlasnika. Nekog našeg Johna Grogana koji će vidjeti u Marleyevom pogledu iskrenost, doroćudnost ali i tugu što više nije sa dosadašnjom vlasnicom.

Kao što smo naveli u prethodnom prilogu, možda je sad zbog krize u kojoj se nalazimo pravo vrijeme za kućnog ljubimca uz kojega nećete biti depresivni, koji će vam razbiti ove monotone dane i igrom malo odagnuti misli od loših vijesti kojima smo okruženi.

Pas je srednjeg rasta, starosti od 2 do 3 godine i težine između 22 do 25 kilograma.

Marley je idealan iz razloga što je dresiran i poslušan, ne trebate ga učiti šetati i slobodno ga možete ostaviti i samog doma.

Stvorite svoju priču i film 🙂

  • “Marley je pronađen kao promrzlo štene u gradskom parku u zimi. Bio je sav mokar i vjerojatno bi uginuo da je još jednu noć prezimio vani.
    No, imao je sreću i, sada bivša, vlasnica ga je uzela sebi u stan. Nažalost, bivša, jer zbog svoje bolesti morala ga nam je dati na udomljavanje. Marley je naučen na kućni red, ne pravi nered u stanu/kući i kada ostane sam.
    Na povodcu nikada ne povlači i ide uz nogu. Izuzetno je pametan pas. Cjepljen je, čipiran i kastriran.
    Obozava djecu, a kada netko dolazi, obavijesti lavežom, no nije agresivan.
    Marley je pas kojega vlasnik može svugdje sa voditi s sobom. Privržen je čovjeku i želi biti u njegovoj prisutnosti cijelo vrijeme”
    . – ističe Saša Stojić, predsjednik udruge “Novogradiške njuške.

Kontak udruge: 099 432 6601