Naslovnica CRNA KRONIKA POLICIJA – Narušavanje javnog reda i mira i u Novoj Gradiški, te...

POLICIJA – Narušavanje javnog reda i mira i u Novoj Gradiški, te prometna nesreća u Donjim Andrijevcima

842
0
Podijeli objavu

Jučer (27. travnja) na području Polcijske uprave Brodsko-posavske zabilježena su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira:

Na području općine Garčin, zbog ranijih nesuglasica, posvađali su se i fizički obračunali alkoholizirani 67-godišnjak i 20-godišnjak. Nakon verbalnog sukoba, 67-godišnji hrvatski državljanin je pivskom bocom nanio tjelesnu ozljedu 20-godišnjaku kojemu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

U Slavonskom Brodu, unutar dvorišta obiteljske kuće, javni red i mir vikom i galamom narušavala je 72-godišnjakinja, dok je u Novoj Gradiški, unutar stambene zgrade, vikom i galamom javni red i mir narušavao 55-godišnji hrvatski državljanin.

Policija protiv svih prekršitelja podnosi odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

PRILIKOM SLIJETANJA VOZILA S KOLNIKA TEŠKO OZLIJEĐENA VOZAČICA

U ponedjeljak (27. travnja) oko 9 sati, u Donjim Andrijevcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da se 46-godišnjakinja kretala teretnim automobilom, te je zbog ne držanja strane kretanja, kotačima zahvatila travnatu površinu, te udarila u betonsko-metalnu ogradu nakon čega je ispala iz vozila.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 46-godišnjakinja koja je nakon pružene liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 46-godišnjakinje podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.