Naslovnica POLICIJA OBAVIJESTI OBAVIJEST O LJETNOM RADNOM VREMENU UPRAVNIH POSLOVA

OBAVIJEST O LJETNOM RADNOM VREMENU UPRAVNIH POSLOVA

966
0
Podijeli objavu

Iz Policijske uprave brodsko-posavske obavještavaju građane o ljetnom vremenu upravnih poslova.

Zbog usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te  županijskih i gradskih službi, kao i ostalih potreba službi policijskih uprava u ljetnom radnom vremenu, Odlukom ministra unutarnjih poslova određeno je ljetno radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

Radno vrijeme upravnih poslova za područje Slavonskog Broda i Nove Gradiške je utorkom od 9 do 17, a ostalim radnim danima od 7 do 15 sati.

Radno vrijeme za rad sa strankama utorkom od 9 do 17 sati, a ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 14 sati.

Obavljanje navedenih poslova, organizirano je u skladu sa specifičnim okolnostima, mogućnostima i mjesnim prilikama, uz ispunjenje svih epidemioloških mjera.

Za sve dodatne informacije i upute građani se mogu informirati i dogovoriti drugi način obavljanja posla, putem e-pošte ili pozivom na javno dostupne brojeve telefona – 035/211-102 za područje Slavonskog Broda, te na telefonski broj – 035/211-611 za područje Nove Gradiške.

Kontakt telefoni su dostupni i na slijedećoj poveznici. Pozivaju sve građane da se koriste sustavom e-građani za ishodovanje e-putovnice i  e- vozačke dozvole.