Naslovnica CRNA KRONIKA POLICIJA PROMETNA NESREĆA NA RASKRIŽJU ULICA ZRINSKI, POTOČNE i M. KRALJEVIĆA

PROMETNA NESREĆA NA RASKRIŽJU ULICA ZRINSKI, POTOČNE i M. KRALJEVIĆA

1687
0
Podijeli objavu
novagradiska.eu

Na raskrižju ulica M. Kraljevića, Potočne i Ulice Zrinskih, u kasnovečernjim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Neslužbeno doznajemo da je sudar izazvalo crno vozilo marke Opel kutinskih registarskih oznaka koje je dolazeći iz zapadnog smijera (Ulice Zrinski) oduzelo prednost automobilu novogradiških registarskih oznaka (BMW) koje je dolazilo iz Potočne ulice.

Ozlijeđeni su odveženi na prijem Hitne pomoći i još nemamo podataka o kakvim se ozljedama radi. No, sudeći prema viđenoj šteti na automobilima, zasigurno nisu benigne.

O detaljima ćemo obavijestiti priopćenjem Policijske uprave brodsko-posavske i Policijske postaje Nova Gradiška.

Iako Policija apelira na građane da poštuju zakone o prometovanju brojnim upozorenjima i akcijama, očito se mnogi vozači i dalje ne pridržavaju istih te voze pod utjecajem alkohola, ne poštuju prometna pravila i znakove, voze neprilagođenom brzinom, a prema izvješću Policijske uprave brodsko-posavske, kao što smo prenijeli u prethodom prilogu, neki voze pod utjecajem alkohola i bez prava za upravljanje motornim vozilom, tj. bez vozačke dozvole.