Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti ČETVRTI DAN ZAREDOM BEZ NOVOZARAŽENIH U ŽUPANIJI

ČETVRTI DAN ZAREDOM BEZ NOVOZARAŽENIH U ŽUPANIJI

865
0
Podijeli objavu
Stjepan Bošnjaković, načelnik stožera CZ Brodsko-posavske županije

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nisu zabilježene nove pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2. Svi nalazi testiranih osoba u posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije bili su negativni.

Četvrti je to dan za redom bez novozaraženih osoba u Brodsko-posavskoj županiji. Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 154, dok je broj aktivnih slučajeva 26 (3 manje u odnosu na prethodni dan). Od 26 aktivnih slučajeva, hospitalizirane su 3 osobe (isto kao i prethodni dan).

Smanjuje se i broj osoba pod mjerom samoizolacije te se trenutno na području Brodsko-posavske županije u samoizolaciji nalazi 128 osoba (32 osobe manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Izvor: Bpz.hr