Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti ŽUPANIJA – STJEPAN BOŠNJAKOVIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA GOSPODARSKO-SOCIJALNOG VIJEĆA

ŽUPANIJA – STJEPAN BOŠNJAKOVIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA GOSPODARSKO-SOCIJALNOG VIJEĆA

836
0
Podijeli objavu

Pod predsjedanjem župana Brodsko-posavske županije dr. sc. Danijela Marušića, dr. med. vet., jučer je održana konstituirajuća sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća u Brodsko-posavskoj županiji na kojoj je za predsjednika GSV-a u Brodsko-posavskoj županiji  izabran Stjepan Bošnjaković (predstavnik Brodsko-posavske županije), a za njegove dopredsjednice Nada Lovrić (predstavnica Sindikata) i Ankica Vidaković (predstavnica HUP-a)

Predsjednik i dopredsjednici Vijeća imenuju se na vrijeme od godine dana, naizmjenično iz redova predstavnika Županije, Sindikata i Poslodavaca u Vijeću.

Članovi Gospodarsko-socijalnog vijeća u Brodsko-posavskoj županiji činom konstituiranja uspostavljaju i razvijaju tripartitni dijalog s ciljem zaštite i promicanja gospodarskih i socijalnih prava i interesa radnika i poslodavaca, usklađenog vođenja gospodarske, socijalne i razvojne politike na području Brodsko-posavske županije te razmatranja ostalih pitanja od zajedničkog interesa Županije i Socijalnih partnera.