Naslovnica KOLUMNE #PROKNJIŽI ME by Mirela Relković PREŽIVLJAVANJE

PREŽIVLJAVANJE

967
0
Podijeli objavu

Drage kolegice i kolege,

Obraća Vam se vaša omiljena blogerica s bloga #ProknjižiMe. Kraj je poslovne godine i samo mi znamo koliko imamo posla u ovom kvartalu. Želim Vas ovim putem obavijestiti da nam stiže dodatnog posla, jer da Vam ja to sada nisam napisala vi to „kao“ ne biste znali. Nema veze… malo smijeha i podrške uvijek dobro dođe.

Umjesto da Vas razveselim poslovnim poklonima i pozivom na domjenak, razveselit ću Vas podsjećanjem kako nam dolazi u ruke dodatna papirologija, administracija i ispunjavanje dokumentacije za naše drage klijente, pa i nas same. S obzirom na to da se za neke radi o pukom preživljavanju – nije nam teško raditi i prekovremeno!

Mi smo prošli rat, ali ovakav „treći svjetski rat“ nismo niti u snu sanjali…no dosta o snovima, idemo mi na konkretno – nove mjere za poduzetnike.

One uključuju:

COVID 19- zajam

  • Obrtna sredstva do maksimalnog iznosa od 750.000,00 kuna, uz kamatnu stopu 0,25%
  • Poček do 12 mjeseci, rok otplate do 5 godina

Mikro zajam za obrtna sredstva za ruralni razvoj

  • Obrtna sredstva iznosa od 1.000 do 25.000 EUR, uz kamatnu stopu 0,5%
  • Poček do 12 mjeseci, rok otplate do 3 godine

ESIF zajmovi za obrtna sredstva

  • Poček 12 mjeseci, potpora od 1.000 do 25.000 EUR, kamata od 0.5%0.75%1.00%

Ali to nije sve! Ne, neću vam pokloniti noževe, servirat ću vam nešto još puno vrjednije, a to su informacije koje se nalaze točno ovdje.

I tako smo u domovinskom ratu ratovali oružjem. Sada nas se napada strahom, preživljavamo s mjerama, a branimo se – čime? Informacijama!

Poduzetnici – zamolite svoje knjigovođe da učine za vas ono što nitko drugi ne zna i ne može! Informacijama do rješenja.

Glavu gore! Svima nam je isto!

Mirela Relković #ProknjižiMe