Naslovnica OPĆINE OPĆINA VRBJE – DARIVANJE ŠARANA SVIM MJEŠTANIMA UOČI BOŽIĆA

OPĆINA VRBJE – DARIVANJE ŠARANA SVIM MJEŠTANIMA UOČI BOŽIĆA

771
0
Podijeli objavu

U ovoj teškoj 2020. godini u kojoj smo se morali prilagoditi „novom normalnom“ kako bismo preživjeli pandemiju virusa COVID-19 koja je značajno promijenila način na koji radimo, družimo se i obilježavamo važne datume, a koja je utjecala i na financijsku stabilnost svih građana, svaka dobra vijest nam može uljepšati dan.

Vođena ovom premisom, Općina Vrbje po prvi put organizira besplatnu podjelu šarana za Badnjak svim mještanima, kako bi im uljepšali nadolazeće blagdane i osigurali prijeko potrebnu uštedu u kućnom budžetu.

S obzirom da ćemo ove blagdane provesti na način bitno drugačiji od onog na koji smo navikli, želja načelnika i zaposlenica Općine je osigurati svim mještanima dašak tradicije, istovremeno štiteći njihovo zdravlje i dobrobit u skladu s epidemiološkim mjerama.

Djelatnici općine Vrbje će šarane od 2 do 2,5 kg dostaviti svakom kućanstvu na kućni prag u utorak, 22.12.2020.

U ovim izazovnim vremenima Općina se trudila povećati kvalitetu života svojih stanovnika i pomoći im na različite načine, od sufinanciranja dječjih vrtića preko jednokratnih naknada za novorođenu djecu, do nabave udžbenika za školsku djecu itd., tako je ovo još jedan vrijedan potez u smjeru brige lokalne samouprave za svoje stanovništvo.

Sretan Božić i ugodne nadolazeće blagdane svim mještanima općine i šireg novogradiškog kraja želi vam tim Općine Vrbje predvođen načelnikom Igorom Jurišićem!

Izvor: Općina Vrbje