Naslovnica CRNA KRONIKA PROMETNE NESREĆE U STAROM PETROVOM SELU i MEDARIMA S TEŽE OZLIJEĐENIM OSOBAMA

PROMETNE NESREĆE U STAROM PETROVOM SELU i MEDARIMA S TEŽE OZLIJEĐENIM OSOBAMA

903
0
Podijeli objavu

U PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENO NEKOLIKO OSOBA

U Medarima, jučer, u 17.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko osoba. Policijski službenici Policijske postaje Okučani su utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 49-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine, udario u stražnji dio osobnog automobila, koji se kretao ispred (u istom smjeru), a kojim je upravljao 57-godišnjak.

Od jačine udara, automobil koji se kretao ispred je odbačen na travnatu površinu, nakon čega je sletio u odvodni kanal, dok se automobil kojim je upravljao 49-godišnjak zaustavio na kolniku. Alkotestom je utvrđeno, da je 49-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu je očitana koncentracija alkohola od 1,06 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

U ovoj prometnoj nesreći, teško je ozlijeđena 29-godišnja putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 57-godišnjak, a koji je lakše ozlijeđen, kao i djevojčice u dobi 9 i 10 iz istog automobila.

Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

VOZAČ TERETNOG AUTOMOBILA TEŠKO OZLIJEĐEN

Jutros, u 5.05 sati, u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 32-godišnji vozač osobnog teretnog automobila teško ozlijeđen.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 32-godišnjak upravljajući teretnim automobilom, zagrebačkih registracijskih oznaka, zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotnu prometnu traku, sletio sa kolnika na travnatu površinu i kanal, udarivši u betonski most kolnog ulaza. Nakon toga je u nekontroliranom kretanju udario u drugi betonski most kolnog ulaza, ponovno sletio u kanal, gdje je došlo do prevrtanja teretnog automobila, nakon čega se zaustavio na kolnom ulazu.

U ovoj prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško ozlijeđen. Nakon ukazane hitne liječničke pomoći zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Nova Gradiška.

Protiv 32-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog mjerodavnom Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.