Naslovnica NAJAVE “GRINCH” SE NAKON 20 GODINA VRAĆA U NG KINO u SUBOTU i...

“GRINCH” SE NAKON 20 GODINA VRAĆA U NG KINO u SUBOTU i PONEDJELJAK /TRAILER/

734
0
Podijeli objavu

Poštovani posjetitelji, zbog epidemiološke situacije i ograničenog broja mjesta u gledalištu, najljepše Vas molimo da svoja mjesta za besplatne projekcije filma Grinch planirane za SUBOTU, 19. 12. u 16, 30 i PONEDJELJAK, 21. 12. u 16, 30 rezervirate na [email protected] ili na 035 331 010.

Hvala na razumijevanju

SADRŽAJ FILMA:
Nakon punih 18 godina od prošle ekranizacije 2000. god., omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari i radit ćemo ih sa stilom!”

Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no velikodušnost i blagdanski duh mlade djevojčice preotet će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

GRINCH – sinkronizirano
ULAZ BESPLATAN!
SUBOTA, 19. 12. u 16, 30 i
PONEDJELJAK, 21. 12. u 16,30 sati
DOM KULTURE

IZVORNO IME: The Grinch
REDATELJ: Yarrow Cheney, Scott Mosier
ŽANR: Animirani, komedija, obiteljski
ULOGE: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković
TRAJANJE FILMA: 86 min.
GODINA: 2018.
DRŽAVA: Kina, SAD

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.