Naslovnica NAJAVE LEGENDARNI TOM & JERRY U NAJNOVIJOJ AVANTURI SUTRA U NG KINU /TRAILER/

LEGENDARNI TOM & JERRY U NAJNOVIJOJ AVANTURI SUTRA U NG KINU /TRAILER/

561
0
Podijeli objavu

Besplatne senzorne projekcije namijenjene su prvenstveno djeci sa senzornim poteškoćama, no dobrodošla su sva djeca. U prijevodu, senzorna projekcija znači da će svjetla biti prigušena, a ne ugašena i da će zvuk biti tiši u odnosu na onaj na koji smo navikli u kinima, a djeca mogu šetati, donijeti svoju omiljenu igračku, grickalice i sok, doći u pratnji roditelja, nastavnika, prijatelja, baka, djedova…

Nezaboravni mačak i miš koji su obilježili mnoga djetinjstva, vraćaju se u najvećem metežu na velikom platnu!

SADRŽAJ: Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno oživljava kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja.

Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Jerryja. Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja prijeti uništenjem njezine karijere, vjenčanja, a moguće i samog hotela. No uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni djelatnik koji se urotio protiv njih troje.

TOM I JERRY – SENZORNE PROJEKCIJE
ULAZ BESPLATAN!
• UTORAK, 11. 5. u 16, 30 sati

IZVORNO IME: Tom & Jerry

REDATELJ: Tim Story
ŽANR: animacija, avantura, komedija
ULOGE: Dajana Čuljak, Jan Kerekeš, Dražen Čuček, Marko Cindrić, Ivan Colarić, Mirna Medaković
TRAJANJE FILMA: 101 min.
GODINA: 2021. / DRŽAVA: SAD

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.