Naslovnica NAJAVE KINO NOVA GRADIŠKA – TRENUTNE i NADOLAZEĆE PROJEKCIJE /TRAILERI/

KINO NOVA GRADIŠKA – TRENUTNE i NADOLAZEĆE PROJEKCIJE /TRAILERI/

1240
0
Podijeli objavu

Po običaju, Kino Nova Gradiška donosi vam pregršt najnovijih aktualnih kino hitova renomiranih redatelja i sa sjajnim glumačkim postavama.

Ovih dana možete uživati u romantičnim dramama, SF žanru, te u proslavljenom dokumentarcu.

U nastavku pogledajte video najave i opise filmova:

Zadnji roman mladog, uštogljenog engleskog autora Henryja stvarni je neuspjeh. Henry je međutim oduševljen kad sazna da je njegova knjiga iznenađujući veliki hit u Meksiku
Odlazi tamo na promociju i ubrzo otkriva o čemu se zapravo radi: prevoditeljica Maria prevela je njegovu dosadnu knjigu kao vrući erotski roman. 
Henry je bijesan, a njegov izdavač inzistira da Maria i on zajedno krenu na promotivnu turneju po Meksiku. Tamo će oboje otkriti kako se suprotnosti zapravo privlače…

Tajanstvena sila izbacuje Mjesec iz Zemljine orbite i šalje ga ravno u sudar sa životom kakav poznajemo.
Svega nekoliko tjedana prije udara i sa svijetom na rubu uništenja, izvršna direktorica NASA-e i bivša astronautkinja Jo Fowler (Halle Berry) uvjerena je da ima ključ spasa. Bivši kolega astronaut, Brian Harper (Patrick Wilson) i teoretičar zavjere K.C. Houseman (John Bradley) jedini su koji joj vjeruju.

Gorbačovljev kratki mandat obilježio je pad jednog carstva. Bio je tvorac Glasnosti i Perestrojke, mjera koje su građanima Sovjetskog Saveza – koji je Ronald Regan nazivao “zlim carstvom” – dale priliku za slobodu. Srušio je Berlinski zid. No istovremeno je za njegova mandata eksplodiralo nuklearno postrojenje u Černobilu i to je zataškavano. Građani koji su zahtijevali neovisnost baltičkih zemalja ubijeni su. Vojnici su nasilno ugušili prosvjede u Tbilisiju. Sovjetski tenkovi prijetili su i ubili mirne prosvjednike u Bakuu. Sovjetsko se carstvo urušilo, a Gorbačova je osudio vlastiti narod. Noseći teret prošlosti, taj usamljeni starac proživljava posljednje dane života u praznoj kući u predgrađu Moskve

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi.
Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.