Naslovnica NAJAVE “SIROČE: PRVO UBOJSTVO” – NASTAVAK KULTNOG HORORA u ČETVRTAK u NG KINU...

“SIROČE: PRVO UBOJSTVO” – NASTAVAK KULTNOG HORORA u ČETVRTAK u NG KINU /TRAILER/

514
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Kultni američki horor film iz 2009. godine, dobiva svoj nastavak.
Siroče: Prvo ubojstvo zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo.

Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove.  Međutim, novi nastavak Siroče: Prvo ubojstvo priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države.

Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

SIROČE: PRVO UBOJSTVO

ČETVRTAK, 28. 7. u 19:30 sati

IZVORNO IME: Orphan: First Kill

REŽIJA: William Brent Bell

ULOGE: Julia Stiles, Isabelle Fuhrman, Rossif Sutherland

ŽANR: horor

TRAJANJE FILMA: 99 min.  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 25 KN

DOBNA PREPORUKA: 15

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.