Naslovnica GRAD “MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA” U ČETVRTAK i SUBOTU U NG KINU...

“MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA” U ČETVRTAK i SUBOTU U NG KINU /TRAILER/

490
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Omiljeni ljubitelj mlijeka, vrhunski borac i romantičar koji ne zna za strah se ovog prosinca vraća u kina u nastavku velikog hita iz 2011. Nova pustolovina u Shrekovom svemiru odvija se dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.

Mačak je spalio osam od svojih devet života, iako se usput i pogubio u brojanju. Vraćanje života poslat će Mačka na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Sa samo jednim preostalim životom, Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć svoje bivše partnerice i neprijateljice, Kitty meke šape.

Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas, a ovaj će herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera i zastrašujućeg vuka.

MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA – SINK.

ČETVRTAK, 15. 12. u 16:30

SUBOTA, 17. 12. u 11:00 sati

IZVORNO IME: Puss in Boots: The Last Wish

REŽIJA: Joel Crawford, Januel Mercado

ULOGE: Ervin Baučić, Iskra Jirsak, Nikola Nedić, Dražen Bratulić, Mirela Videk Hranjec, Jan Kerekeš, Jadranka Krajina, Robert Ugrina, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić

ŽANR: animirani, komedija, avantura

TRAJANJE FILMA: 101 min.  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: USA

CIJENA ULAZNICE: 25 KN (3,32 EUR)

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina