Naslovnica NAJAVE KRIMI TRILER “DETEKTIV MARLOWE” DANAS u NG KINU /TRAILER/

KRIMI TRILER “DETEKTIV MARLOWE” DANAS u NG KINU /TRAILER/

502
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Godina je 1939. u Los Angelesu. Privatni detektiv Philip Marlowe je kao uvijek nemiran i usamljen, a posao ide sporo. Ubrzo dolazi novi klijent: mlada, lijepa i skupo odjevena Clare Cavendish, kći holivudske glumice i filmske ikone Dorothy Quincannon (Jessica Lange), koja želi da joj Marlowe pronađe bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge poznatog kao Nico Peterson.

Marloweova istraga odvodi ga u klub koji je poznat kao utočište za bogate i moćne Los Angelesa, kojom upravlja Floyd Hanson, naizgled stup društva, ali zapravo čuvar vrata ljigavog podzemlja. Dok se priča o Nicovoj slučajnoj smrti odvija, Marlowe nije u nju uvjeren. Ispada da je smrt namještena – Nico je još uvijek živ – a Marlowe se uskoro nađe uvučen u skandalozno podzemlje filmske industrije, te unakrsnu vatru između legendarne holivudske glumice i njezine subverzivne, ambiciozne kćeri.

DETEKTIV MARLOWE

ČETVRTAK, 20. 4. u 19:30 sati

IZVORNO IME: Marlowe

REŽIJA: Neil Jordan

ULOGE: Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-Agbaje

ŽANR: kriminalistički triler

TRAJANJE FILMA: 109 min.  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR (30,14 KN)

DOBNA PREPORUKA: 12

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina