Naslovnica OPĆINE Okučani HRVATSKA TINA TURNER – INDIRA FORZA ODRŽALA ODLIČAN KONCERT U OKUČANIMA /VIDEO/

HRVATSKA TINA TURNER – INDIRA FORZA ODRŽALA ODLIČAN KONCERT U OKUČANIMA /VIDEO/

606
0
Podijeli objavu

Jučer, u sklopu programa Dana Općine Okučani, uz veliki nogometni turnir na stadionu NK “Psunj-Sokol” na kojemu su nastupali limači iz brojnih gradova i općina, održan je i besplatan koncert Indire Forze.

O Indiri, jednostavno, ne trebamo puno rječi. Žarila je i palila hrvatkom estradom još od devedestetih kao pjevačica legendarne grupe Colonia, a nakon razlaza iste Ira je krenula u solo karijeru i nastavlja istim tempom kao i svih proteklih godina.

Indira je na oduševljenje brojnih posjetitelja u centru Okučana na svoj poseban energičan način otpjevala hitove Colonie, ali i nezaboravne hit pjesme svojih kolega.

Možemo slobodno reći da je sinoćnji koncert bio jedan od boljih nastupa u poslijednje vrijeme na novogradiškom području.

Kako joj i naziv kaže (Forza), Indira je pjevala pjesmu za pjesmu plešući bez imalo prekida, te je svojom posebnom interakcijom na publiku prenijela svoju pozitivnu energiju kakva se vidi i na malim ekranima, što svjedoče i video zapisi u nastavku.

Bio je ovo odličan izbor vlasti Općine Okučani da dodatno oplemeni Dan općine i počasti građane i brojne posjetitelje izvan Okučana izvrsnim koncertom koji će zasigurno svima ostati u lijepom pamćenju.

Usudit ćemo se Iru nazvati i hrvatskom Tinom Turner.