Naslovnica GRAD TRIBUTE BAND BIJELO DUGME IZMAMILI NAJVIŠE POSJETITELJA DO SADA U OVOJ...

TRIBUTE BAND BIJELO DUGME IZMAMILI NAJVIŠE POSJETITELJA DO SADA U OVOJ GODINI U GRADSKI PARK /VIDEO/

922
0
Podijeli objavu

Grupa “Kad bi bili Bijelo DUGME” – Tribute Bijelo DUGME okupila je u prošli petak zaista velik broj posjetitelja. Park je bio krcat. Možemo reći da su hitovi najpopularnije Ex Yu grupe privukli najviše ljudi u park u ovoj godini.

Izvrstan vokal i instrumentali pružili su zaista jedinstven doživljaj i vrhunsku rock zabavu uz najveće hitove legendarnog sastava, tako da su na svoje došli ne samo obožavatelji dugmića nego i svi ostali.

Posebno treba pohvaliti glavni vokal Borisa Kraguljca je ipak morao otpjevati pjesme koje su u originalu izvodili i izvode tri različita pjevača – Željo Bebek, Mladen Vojčić – Tifa i Alen Islamović, što je iznimno velik zalogaj.

No, na iznenađenje i onih “najzagriženijih” fanova, koncert je bio odličan, te se nadamo da će, kako su i sami izrazili želju, opet posjetiti Novu Gradišku.

Grupa Beogradski Tribute Bijelo dugme je nastala 2014. godine sa idejom da na istovjetan način predstavi nekadašnji legendarni sastav Bijelo dugme. U ulozi pjvača je Boris Kraguljac, prateći vokal Ljiljana Radovanović, gitaru svira Miloš Jovanović, klavijature Milan Dajović, bas gitaru Nemanja Cvijovic i bubanj Ivan Ranković- Raka.

Treba još i istaknuti da nam je u neformalnom razgovoru frontman i vokalist Boris Kraguljac rekao da je oduševljen i zapanjen kolko novogradiška publika voli Bijelo dugme, te da na takav odaziv i atmosferu ne nailaze često, uključujući mjesta u cijeloj regiji država.

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.

  • ATMOSFERU SA KONCERTA POGLEDAJTE NA SLIJEDEĆIM VIDEO ZAPISIMA, A OSTALE FOTOGRAFIJE USKORO NA FACEBOOK PROFILU NovaGradiška.EU: