Naslovnica NAJAVE PREDSTAVA “ŽIVOTINJSKO CARSTVO – TKO SE BOJI STRAHA JOŠ” U SUBOTU U...

PREDSTAVA “ŽIVOTINJSKO CARSTVO – TKO SE BOJI STRAHA JOŠ” U SUBOTU U 10 SATI

280
0
Podijeli objavu

ŽIVOTINJSKO CARSTVO – TKO SE BOJI STRAHA JOŠ

SUBOTA, 8. 7. u 10:00 SATI

Kazališna predstava ZA DJECU – GRADSKI PARK – ULAZ JE SLOBODAN

VOLIM LJETO I KULTURU

Draga djeco i roditelji, u subotu, 8. srpnja s početkom u 10:00 sati opustite se i zabavite u Gradskom parku uz dječju kazališnu predstavu Životinjsko carstvo – tko se boji straha još u izvedbi sjajnih glumaca Kazališta Tvornica lutaka Zagreb.

U Životinjskom carstvu dani su puni uzbuđenja! Panda Amanda priprema se za sudjelovanje u velikom plesnom natjecanju, galeb Stipe spustio je sidro i na trenutak se odlučio odmoriti od svojih lutanja po svjetskim morima, lav Leopold uči rikati, krokodil Kroko se priprema za polufinale u vaterpolu, a žirafa Gracija u panici smišlja kako što bolje urediti naslovnicu svog časopisa Šumska moda. No, svi oni dijele nešto zajedničko – strah. Svatko se nečega boji – neuspjeha, gubitka, samoće ili toga da će pred drugima ispasti smiješan te da ga okolina neće prihvatiti. U početku njihovi strahovi djeluju nenadvladivo, ali s vremenom sve se počinje mijenjati. Zajedno, pomažući jedni drugima, stanovnici našeg carstva shvaćaju kako strah uopće ne mora biti strašan te kako se on vrlo lako može pobijediti uz podršku pravih prijatelja. Životinje tako, kroz suočavanje sa svojim problemom, postaju hrabre, vesele, maštovite te spremne na avanturu i promjene.

Stoga, doživite s njima ostvarenje najvećih želja i uvjerite se još jednom kako je pravo prijateljstvo doista – ljekovito! Dok dramski tekst potpisuje Dora Delbianco, a režiju Mario Kovač, u ovoj poučnoj kazališnoj igri glume Petra Radin (ili Lara Škrinjar) i Zoran Pribičević (ili Marko Hergešić).

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Nova Gradiška.