Naslovnica GRAD “NOVOGRADIŠKI CVIJET 2023.” – ROK ZA KANDIDATURE PRODUŽEN DO 15. KOLOVOZA /VIDEO/

“NOVOGRADIŠKI CVIJET 2023.” – ROK ZA KANDIDATURE PRODUŽEN DO 15. KOLOVOZA /VIDEO/

327
0
Podijeli objavu

Kako smo najavili, Turistička zajednica grada Nove Gradiške dodjeljuje turističke nagrade Novogradiški cvijet u 2023. godini. Nagrade se dodjeljuju pravnoj ili fizičkoj osobi, udruzi građana, ustanovi, instituciji, pojedincu ili skupini, za izuzetan doprinos na području unapređenja kvalitete boravka turista u destinaciji, posebno na području unapređenja proizvoda i zasluge za razvoj turizma.

Na jučerašnjoj press konferenciji, koju možete pogledati u VIEO SNIMCI, direktorica TZGNG Dinka Matijević i Sara Šefer obznanili su detalje projekta i odgovarale na novinarska pitanja, ali i dosjetke.

Nagrade se dodjeljuju u 8 kategorija, a prijave kandidata vrše se putem pratećeg obrasca.

Rok za kandidature je produžen i traje do do 15. klovoza, a više o samoj nagradi i kandidaturi možete pročitati na www.tzgng.hr .

Također, treba napomenuti da prijave vrijede i za kandidate iz okolnih općina Grada Nova Gradiška.

  • OBRASCI za PRIJAVE, JAVNI POZIV i PRAVILNIK o dodjeli nagrada:

Javni poziv-turističke nagrade-2023

Pravilnik o dodjeli turističkih nagrada – Novogradiški cvijet – NOVO

Obrazac za prijavu – Novogradiški cvijet

  • “Želimo potaknuti sve sudionike turizma, turističkom prometu kako bi stvarali nove sadržaje, kako bi naša destinacija postala poželjna i kako bi se podigao standard u gradu. Novogradiški cvijet bit će dodijeljen pravnim i fizičkim osobama u kategoriji događaja i manifestacije, turističkog proizvoda i doživljaja istoga, za najuređeniji interijer ugostiteljskog objekta, najuređeniju terasu, najkvalitetniji smještajni objekt, najuređeniju okućnicu, najuređeniji balkon, te u kategoriji ljudi u turizmu. Nagrada će izgledati poput skulpture cvijeta, to je prva nagrada a druga i treća nagrada bit će u obliku povelje”. – istaknula je Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice grada Nove Gardiške.

  • “Naše stručno povjerenstvo od pet članova će zaprimiti kandidature i obići objekte ili ljude, raspisani su uvijeti  za svaku kategoriju kako bi kandidatura bila prihvatljiva. Svečana dodjela bit će u listopadu a voljeli bi nastaviti ovu manifestaciju svake godine, uključit ćemo i okolne općine te ćemo u suradnji s njihovim turističkim zajednicama proširiti područje nagrada i zajedničkim snagama motivirati naše sugrađane na razvoj turizma.” – riječi su Dinke Matijević.